dilluns, 13 de gener del 2014

JA ESTÀ EL BLOC ACABAT!

Ja fa dies que teníem les activitats didàctiques acabades i penjades, però a l'hora de clicar al link per anar a l'activitat corresponent, vam veure que hi havia uns petits errors que calia arreglar.

Un cop arreglat, ho vam tornar a penjar i ara sí que està tot completat i correcte. Per tant, podem dir que tenim tot el bloc enllestit.

Esperem que us agradi!

4 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Hola noies!
    Som el grup del bloc de Figueres, format per la Melany Córdoba, l’Emma Llanet, la Judith Torrent i en Ferran Auquer.
    Ara us comentarem quina valoració tenim del vostre bloc i quina nota creiem que us mereixeu.
    Pel que fa l’aspecte formal, creiem que en general té una estètica molt atractiva i adequada pels nens i nenes de primària. El redactat és correcte, conté tots els apartats i aquests estan seguint el mateix format. A més a més el text va acompanyat de fotografies que fan més enriquidor el bloc visualment. Els enllaços i les pàgines web funcionen correctament. L’eslògan pensem que és original i està estretament relacionat amb la ciutat. A part d’això algun apartat conté alguna falta d’ortografia com per exemple “l’indústria” i “medioambiental” dins l’apartat de què vivim? I algun altre a les activitats. Tenint en compte aquests aspectes hem considerat que de l’apartat d’aspectes formals teniu un bé.
    La informació està a l’apartat que li correspon, és útil, entenedora, coherent i es presenta ben estructurada per paràgrafs. Creiem que les fotografies que apareixen en algun dels apartats ajuden molt a visualitzar i a posar en situació als visitants del bloc d’una forma menys feixuga. Per tant, d’aquest apartat us posem un molt bé.
    Heu realitzat les activitats seguint les indicacions del professor marcades a la guia del bloc però creiem que potser hauríeu d’haver deixat més clar a quin apartat pertany cada activitat. L’apartat amb les indicacions per al professorat són molt entenedores i especifiquen molt bé de què tracta cada activitat. A més a més, s’adapten a la realitat i es poden dur a terme. Fins i tot plantegen les activitats amb conceptes globals que, a partir d’aquests en fan una relació posterior amb la ciutat de Sarrià de Ter. Una cosa que hem trobat interessant és l’activitat experimental del taller de fabricar paper reciclat ja que, segurament, provoca entusiasme als alumnes. Pensem que les activitats aconsegueixen la reflexió i el descobriment per part dels alumnes. Per altra banda el vocabulari utilitzat és bastant avançat i pot dificultar la comprensió per part dels alumnes. Per això creiem que d’aquest apartat teniu un bé.
    Respecte el diari del bloc, creiem que hi ha poques entrades ja que segurament heu realitzat més modificacions al llarg de l’activitat tenint en compte les crítiques dels companys que us han avaluat. Tot i així les entrades mostren la vostra evolució cap a la millora del bloc i cadascuna conté títol i el format que li correspon. D’aquest apartat us posem un bé.
    Per acabar, creiem que les actituds que heu mostrat han sigut positives per a la millora del bloc i heu tingut en compte les aportacions dels companys per realitzar canvis i teniu un molt bé.

    Cal dir-vos que aquest bloc és una eina molt profitosa per treballar i conèixer Sarrià de Ter. La nota numèrica d’acord amb la nostra rúbrica és un 8,5.


    Felicitats, fins aviat!

    ResponElimina
  3. Hola noies, som el grup format per la Laia Marquès, el Melani Castaño, la Binta Jammeh i L’Anna Martínez.

    Després d’haver explorat el vostre blog, ara us donarem la nostra opinió.
    Pel que fa a l’aspecte formal, comencem per dir que l’estètica del blog és correcte, els colors clars faciliten la lectura i són agradables a la vista.

    Tot el contingut del blog està ben redactada i estructurada, la informació és la necessària, i utilitza un llenguatge entenedor . La gran quantitat d’imatges ens transporten a la realitat del municipi i permeten fer-se una idea de com és aquest. Com ja han comentat les nostres companyes, es pot trobar alguna falta d’ortografia. I des del nostre punt de vista, els objectius haurien de ser una mica més detallats i concrets.

    Respecte a les activitats són entenedores i adequades a l’edat i a la realitat. Tant el dossier de l’alumne com el del mestre són correctes. El quadern de l’alumne és atractiu, i creiem que el del mestre hagués sigut convenient realitzar-lo amb format Publisher també. Tot i així volem destacar l’activitat quatre per la seva originalitat i gran relació amb el municipi.

    El diari del blog mostra que l’heu anat seguint i posant un interès en la seva millora, encara que, potser hi hem trobat a faltar un parell d’entrades.

    El blog en general és una gran eina educativa, per tant, creiem que la nota convenient és un 7'5.

    Molt bona feina noies!

    ResponElimina
  4. Hola noies! Som la Núria Güell, la Carla Padrós i l’Anna Ponsí. L’avaluació l’hem fet a partir de la rúbrica que trobareu al nostre bloc.

    Segons els aspectes formals us hem posat un 3 sobre 4 (bé), creiem que tant la part estètica com la part estructural, l’eslògan, el llenguatge, etc, està molt bé. Valorem molt la incorporació dels gadgets que teniu de la fira del paper i el vostre perfil de bloc.

    A l’apartat d’informació també us hem posat un bé (3 sobre 4) perquè la informació és clara, útil i ajustada. Les informacions estan actualitzades, un únic apunt a tenir en compte és que la lletra de les pestanyes varia, estaria bé que fos la mateixa en totes.

    En el global del bloc, us donem un regular, 2 sobre 4. La raó de posar-vos un regular és que us heu remuntat a una època molt antiga alhora d’explicar el “com ha canviat”, cosa que el professor va dir que ho expliquéssim des de l’època dels nostres avis. El vídeo és entenedor i entretingut.

    Les activitats les avaluem amb un regular (2/4). No podem saber si les activitats són adequades, ja que no es mostra l’edat dels alumnes als que van dirigides. Creiem que són unes activitats no gaire encarades a la reflexió i opinió dels alumnes, sinó al treball del temari i comprensió dels conceptes.

    En referència al diari del bloc creiem que us mereixeu un molt bé (4 sobre 4) ja que heu fet bastants entrades, heu tingut en compte la opinió de les valoracions anteriors i estan actualitzades al llarg del procés d’elaboració del bloc.

    El nostre comentari sobre les actituds mostrades és gratament positiu, la nota és un 4 de 4. Hem tingut la sensació que el bloc estava molt treballat i les entrades mostraven interès per part del components del bloc.

    El resultat final de la valoració suma un 18, que dividit amb el total de punts (24) dóna un 7’5.
    Bona feina, és un bon bloc!

    ResponElimina