dimarts, 19 de novembre del 2013

SEGUIM AMB LA FEINA!

Bona tarda!

Avui per fi hem acabat els apartats que ens faltaven: "de què vivim?", "com ha canviat?" i "futurs possibles". La veritat és que ens ha portat molta feina i ens ha estat bastant complicat, ja que no sabíem com començar o com plantejar-nos el que havíem d'escriure i explicar. Vam intentar trobar resposta a les preguntes "de què vivim?", "com ha canviat?" i "futurs possibles", i, a partir d'aquí, vam anar traient possibles explicacions i vam fer una pluja d'idees. Un cop vam tenir clar el que havíem de fer i/o explicar, ens vam posar mans a la feina. 

Un altre punt complicat que ens va sorgir, va ser elaborar el croquis. El primer que se'ns va acudir va ser anar a Sarrià de Ter i buscar un punt alt des del qual fer-lo, però ens vam adonar que no hi ha un punt en el qual es vegi tot Sarrià i, per tant, vam descartar aquesta idea. Vam estar pensant possibilitats per a fer el croquis i que s'apreciés tota la vila, però no hi va haver manera, fins que se'ns va acudir de buscar-ho a la pàgina web de l'Ajuntament i allà en vam trobar un plànol que ens anava d'allò més bé per a poder realitzar el croquis, en el qual hi ha assenyalats els punts més important del poble.

Un últim problema que ens va sorgir, va ser a l'hora de penjar la vídeoexplicació, situada a l'apartat "com ha canviat?", ja que no es veia el vídeo. La solució que hi hem trobat ha sigut penjar el vídeo al YouTube amb el mateix compte de Gmail que ens vam haver de crear per a realitzar el bloc. Un cop penjat el vídeo a la web, hem hagut de copiar l'URL i posar l'enllaç a l'apartat corresponent. 

Moltes gràcies per visitar el nostre bloc! Seguirem treballant-hi i millorant-lo!

1 comentari:

  1. Hola!
    Primer de tot us volíem dir que la estètica del bloc ens ha semblat molt maca i interessant ja que heu relacionat l’estació de l’any amb el fons del vostre bloc. És una idea original que creiem que seria bo que continuéssiu.
    Pel que fa al contingut, creiem que alguns apartats, tot i estar ben estructurats i contenir una informació correcta, s’haurien d’ampliar una mica. També creiem, que els objectius estan ben encaminats i són realistes però s’haurien de definir una mica més alhora que seria convenient que els possessiu per punts, per exemple, per facilitar la seva comprensió.
    En general, ens ha agradat molt el bloc, bona feina noies!

    ResponElimina