dijous, 31 d’octubre del 2013

INICI DEL BLOC

Les creadores d'aquest bloc som la Carla Fusté, la Lídia Solà i la Nora Ventura, estudiants del grau Mestre en Educació Primària a la Universitat de Girona.


El bloc ha estat creat per a realitzar una pràctica del mòdul de Ciències Socials, que tracta de treballar un municipi, com a una activitat educativa.

Hem escollit Sarrià de Ter ja que creiem que ens pot aportar dades i coneixements per a dur a terme l'activitat encomanada i tenir més informació a fons  sobre aquest municipi.


A l'hora de crear el bloc ens vam haver de crear un Gmail per a poder treballar-hi les components del grup sempre que volguessin. 


Per començar a crear el bloc vam haver de buscar una frase per a atraure i interessar a la gent. Després, vam haver d'introduir les pestanyes de les pàgines fixes, la qual cosa ens ha resultat una mica complicat, ja que mai havíem hagut de fer un bloc, però entre totes vam poder aconseguir resoldre els problemes que se'ns plantejaven. I, per finalitzar, hem hagut de crear una entrada explicant la nostra "història" pel bloc: qui som, què hem hagut de fer, quines complicacions hem tingut i com les hem superat,...


Finalment, hem estat fent proves de quin seria el millor model de disseny per a què fos més atractiu, però encara poden canviar moltes coses, ja que estem en procés de creació i hi poden haver canvis si alguna cosa no ens acaba de fer el pes. Tot i el que hem hagut de fer, ens ha resultat una tasca complicada, ja que cap de les components del grup tenia experiència prèvia en la creació d'un bloc. Tot i això, l'activitat ens ha servit per a adquirir nous coneixements.



Esperem veureu's sovint pel bloc!

5 comentaris:

  1. El vostre bloc és clar i fàcil de buscar la informació que es dóna. Amb l'inici del bloc expliqueu clarament el que tractarà i els inconvenients que heu pogut tenir. Per altra banda els objectius són clars i directes.

    Pel que fa al disseny és bonic i fàcil de llegir ja que es veuen bé els escrits però us recomanem que canviéssiu la imatge de fons o bé que possessiu una imatge a l'encapçalament sobre el vostre poble, Sarrià de Ter.

    Esperem que us serveixi la nostra opinió!

    ResponElimina
  2. El bloc presenta els objectius de l'activitat correctament i explica els inconvenients o obstacles amb els que us heu trobat. La primera entrada està redactada de manera ordenada i s'entén amb claredat. Per altra banda, l'eslògan resumeix el més rellevant del municipi per tal de fer-se una idea del que hi destaca.

    El disseny del bloc és atractiu. La lletra al ser refinada ressalta més i els colors són vius i alegres. Si bé, potser afegint imatges del municipi ajudaria a situar més als vostres lectors/es.

    Aneu per bon camí!

    ResponElimina
  3. El vostre bloc presenta uns objectius clars i entenedors. Està ben organitzat, amb les pàgines adequades i amb un bon redactat.
    L’eslògan també és correcte ja que s’hi presenta el més important del poble.
    Pel que fa el disseny, pensem que és atractiu però que hi faltaria alguna imatge més sobre el poble. Per altra banda, la lletra és correcte i permet una bona lectura.
    Continueu així!

    ResponElimina
  4. Hola! Som l’Alba Bleisa, la Carla Costa, la Cristina del Río i la Paula Noguerol.


    Desprès de fer una passejada pel blog, s’hauria de tenir en compte uns quants punts per a una millora. El primer punt, és el títol, s’hauria de fer un eslògan més identificatiu del poble. També s’han d’afegir els noms de les creadores del blog com també el nom del professor de l’assignatura.
    La foto de fons no és identificativa del poble, és a dir, s’hauria de posar una foto del poble, ja sigui al títol o al fons. Pel que fa les pestanyes fixes les podriu posar en ordre. Els objectius del bloc, són clars i entenedors.
    Us falta afegir també, el llistat de blogs dels altres companys.


    Esperem que us serveixi la nostra avaluació, i segur que us queda un blog genial!
    Ànims i endavant amb la feina!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens hem expressat malament. L'eslògan està bé, el que volíem dir és que s'hauria de ressaltar més. I pel que fa les pestanyes en teniu una de repetida.

      Recordeu que només són aspectes per millorar i poder tenir un blog perfecte.

      Elimina